Forza! IJmond maakt vier nieuwe kandidaten kieslijst bekend

Forza! IJmond maakt de laatste vier kandidaten van de kieslijst bekend. Wederom vier “echte” inwoners van ons prachtige Velsen. Alle vier met hun eigen kennis, kunde en de wil om het beste uit Velsen te halen!

De lijst van Forza! IJmond bestaat in totaal uit 15 personen en een goede groep met actieve mensen uit Velsen, welke met elkaar het beste uit Velsen gaat halen.

De volledige lijst staat op: Kieslijst

 

Mike Philippo, 32 jaar en woonachting in Velsen-Noord. Werkzaam in de wegenbouw en sinds 2016 actief bij Forza! onder het motto: Als je wat wilt veranderen moet je er zelf wat aan doen en Forza! gaat veel veranderen in Velsen

 

 

Galed El Gharbawy, 32 jaren jong en sinds de oprichting van Forza! actief. Inmiddels vader van een fantastische dochter en woonachtig in IJmuiden

 

 

 

Wouter Plijter,  samenwonend in Velsen-Noord en is 26 jaartjes jong. Sinds 2017 bij forza gekomen om de zaken die andere partijen niet durven of niet willen aanpakken te veranderen. Ik ga mij hard maken voor de jongeren die hier wonen en willen blijven wonen, zodat er meer sport en uitgaansgelegenheden komen.

 

Jeroen prins, 42 jaar jong, geboren in Pusan (Zuid-Korea) en sinds 1977 woonachtig in Nederland. Eerst in Driehuis, vervolgens in Santpoort-Zuid en sinds kort woonachtig in het mooie nieuwbouw deel in IJmuiden, nabij de havens. Forza! onderscheidt zich ten opzichte van andere partijen door de duidelijkheid en het houden van de identiteit van Velsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.