Forza! IJmond maakt weer nieuwe kandidaten bekend voor de verkiezingen

Wederom willen wij graag drie kanjers van onze kieslijst voorstellen. Het aantal voor voorgestelde personen staat hierdoor op 11,. De laatste vier worden dit weekend bekend gemaakt!  Trots zijn wij op het team van 15 toppers die op de kandidatenlijst staan, welke stuk voor stuk voor Velsen gaan opkomen. Eveneens zijn wij meer dan trots op een groep van ongeveer 10 personen die ons actief op de achtergrond steunen en van de benodigde informatie uit Velsen voorzien! En als laatste zijn we blij met de steun van de inwoners en ook van mensen die buiten ons mooie Velsen wonen!

 

9. Ferry Levasier; 35 jaar en geboren en getogen in IJmuiden en ik ben werkzaam als logistiek manager bij een Japanse Multinational in IJmuiden.  Waarom Forza? Ik vind dat alle burgers in Velsen recht hebben op een voorkeursbehandeling wanneer het gaat om wonen, werk en ondernemen. De kleine ondernemers uit Velsen moeten weer kunnen concurreren met de grote ketens. Daarnaast ben ik van mening dat er een onderzoek moet komen naar de mogelijkheden om medische spoedvoorzieningen weer in Velsen te krijgen.

10. Donny Schong, 43 jaren jong en is zelfstandig ondernemer met een echte IJmuidense viskraam welke te vinden is in de Velserbroek, IJmuiden en Aalsmeer. Waarom Forza! Door mijn viskraam sta ik midden in de “echte” samenleving. Er is veel ongenoegen is met betrekking tot de ouderenzorg, ondernemerschap en de woningmarkt. Daar gaan wij met Forza verschil maken!

11. Marjo Plijter-Brouwers, 58 lentes jong en van oudsher een echte IJmuidense. Werkzaam in de thuiszorg en hierdoor begrijp ik wat er leeft onder deze groep mensen.  In de zorg  hoort het te gaan over kwaliteit en niet over snelheid en kwantiteit. Waarom Forza! IJmond? Het is tijd om te veranderen. De Landelijke politiek maakt ook een vernieuwing mee. Het Forum Voor Democratie is net als Forza! gebaseerd op het gedachtegoed van Pim Fortuyn. Dat spreekt mij aan

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.