Hertellen van de stemmen, extra raadsvergadering

Persbericht Gemeente Velsen

Datum 24 maart 2018

In verband met het besluit van de PvdA Velsen om een initiatiefvoorstel  tot hertelling in te dienen zal de geplande raadsvergadering van woensdag 28 maart aanvangen op dinsdag 27 maart in het gemeentehuis van Velsen.

In de vergadering wordt die avond alleen de terugkoppeling van de Commissie Geloofsbrieven en het initiatiefvoorstel  tot hertelling voorgelegd aan de gemeenteraad.

Na het besluit over de hertelling zal de vergadering worden geschorst tot woensdag 19.30 uur, ongeacht de uitkomst.

Het vervolg van de raadsvergadering met de agenda zoals is aangekondigd vindt plaats op woensdag 28 maart. Indien het initiatiefvoorstel tot hertelling dinsdag wordt aangenomen zal de hertelling op woensdag 28 maart overdag plaatsvinden. Zo kunnen de uitkomsten van de hertelling worden meegenomen tijdens de geplande raadsvergadering van woensdagavond.
Voorafgaand aan de vergadering van 28 maart is er van 19.15 tot 19.30 uur een technische bijeenkomst met uitleg over de telling.

De vervroegde raadsvergadering op dinsdag 27 maart zal aanvangen om 20.00 uur. Het vervolg van de raadsvergadering op woensdag 28 maart begint om 19.30 uur. Tijdens de raadsvergadering op woensdag zal o.a. afscheid worden genomen van de huidige raad. De agenda van de raadsvergadering op donderdag 29 maart met o.a. de installatie van de nieuwe raad is ongewijzigd. De aanvangstijd is 20.30 uur.

Overzicht met de agenda’s en stukken zijn in te zien door te klikken op de genoemde data in de raadskalender op www.velsen.nl/gemeenteraad.

*noot voor de redactie
Raadsgriffie gemeenteraad Velsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.