Bericht van Cruyff Management – inzake Johan Cruyff

Onderstaand bericht is ontvangen van “Cruyff Management”

Ten onrechte wordt er gedacht dat wij afbeeldingen van Johan Cruyff als campagne materialen hebben gebruikt. Inwoners van Velsen hebben diverse “sketches” gemaakt van Johan en dit gedeeld of geplaatst. Ook wij hebben deze ludieke plaatjes gezien en ontvangen.

Zojuist hebben wij vanaf onze facebook site de foto(‘s) van Johan weg gehaald, die in het fotoalbum stonden blijkaar. De berichten waar inwoners op hebben gereageerd, al dan niet met een afbeelding kunnen wij niet aanpassen omdat dit niet onze berichten zijn.

Uit respect voor Johan geven wij gehoor aan dit verzoek,

‘Da’s logisch’ toch!

 

On Wed, Mar 21, 2018 at 10:31 AM +0100, “Cruyff Management” <info@forzaijmond.nu> wrote:

Van: Cruyff Management <management@cruyff.com class=””>Onderwerp: Misbruik Johan Cruijff Bericht inhoud:Beste mensen, wij zijn erop geattendeerd dat u gebruik maakt van een foto van Johan Cruijff ter promotie van uw politieke partij. Gebruik van zijn naam en portret voor welke politieke partij dan ook vinden wij zeer ongepast. Daarnaast heeft u hier geen toestemming voor en wij verzoeken u dan ook om dit per direct te staken en het beeld te verwijderen.https://www.worldofjohancruyff.com/exploitation-policy/ — Deze e-mail is verzonden vanuit het contactformulier op  http://forzaijmond.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.