Raadsplein TV, 28 januari oa over Missiehuis en statushouders

De agenda voor de raadsvergadering van 28 januari stelde niks voor. Toch werd het een gedenkwaardige avond. Niet zozeer vanwege de insprekers en de vragen over de opvang van statushouders in het Missiehuis, maar vanwege een curieus interpellatiedebat over de financiƫle afwikkeling en administratie van gemeentelijke projecten. Hoogtepunt of dieptepunt in deze raadsperiode? Oordeel zelf aan de hand van de integrale samenvatting en de interviews na afloop.

Uitzendtijden Ziggo kanaal 40: Zaterdag & Zondag om 10:00 uur, Maandag 17:00, Donderdag 19:20.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.